Zoeken naar platform 161

platform 161  
Cross Media Innovatie Cross Media Awards.
De prijs werd uitgereikt aan Karin Muller tijdens de Cross Media Awards op 20 mei in het Compagnietheater in Amsterdam. De Jury De stelling alles wordt digitaal heeft nog steeds een polariserende werking binnen de industrie. Platform 161 staat alvast aan de kant van de believers. Ze brengen de methodologie van automated trading wat we kennen uit de digitale media en marketingtak richting een klassiek medium namelijk outdoor. Zo kunnen adverteerders context plaats moment en prijs meenemen in hun planning en dit in real time. Een voorbode van waar het ecosysteem van klassieke media naartoe gaat. De Cross Media Innovatie van het Jaar is gelanceerd in 2014. De ontwikkeling en de lancering moeten in Nederland hebben plaatsgevonden.
Platform 161 Holding Amsterdam.
Uitgebreide informatie over dit bedrijf met een vestiging in Amsterdam. Het adres van Platform 161 Holding is Johan Huizingalaan 763 A 4e verdiep in Amsterdam. Platform 161 Holding Dit is mijn bedrijf!
Platform 161 Marketing online.
Nu in Tijdschrift voor Marketing 4. Pieter Zwart is Marketeer of the Year 2017. De Top 100-lijst met de beste marketeers van Nederland. Richard Schlasberg Jaap Wassink Coca-Cola is nog altijd een fenomenaal sterk merk in Nederland. Verhoog datakwaliteit met behulp van deze 6 hands-on tips! Service excellence als differentiator transitie naar excellente klantbeleving in 10 shifts. Vergroot de totale klantwaarde van je organisatie. Case De voordelen van perfecte online klantenservice.
Platform 161 Adformatie.
Nu in Adformatie Magazine 5. Robot als creatief directeur. De macht van de YouTuber. Creatie-katern van Pim van Nunen. Blijf op de hoogte. Service excellence als differentiator transitie naar excellente klantbeleving in 10 shifts. Vergroot de totale klantwaarde van je organisatie. Case De voordelen van perfecte online klantenservice. De Out of Home trends van 2017. Manage je reputatie in het social media tijdperk. Analyse van media-aandacht steeds belangrijker.
ClickDistrict brengt eigen RTB-platform uit Emerce.
Nieuws 19 juni 2012 1102. ClickDistrict brengt eigen RTB-platform uit. Erwin Boogert Emerce Nieuws 19 juni 2012 1102. ClickDistrict brengt onder de naam Platform 161 een eigen platform uit voor real time bidding een moderne manier om display advertising uit te serveren. Het nieuwe systeem is geïntegreerd met de DoubleClick Ad Exchange van Google wat het bereik van ClickDistrict aanzienlijk opschaalt. Zijn klanten kunnen in principe op iedere lokatie ter wereld beeldreclame laten zien via het Nederlandse systeem. Formeel is Platform 161 een apart bedrijf waarvan ClickDistrict eigenaar en klant is. Het platform heeft koppelingen met AdX App Nexus en Admeld. Het is gebouwd met Iponweb.
Cookie and Privacy Policy Platform161.
This cookie privacy policy has been updated on January 7th 2013. What this policy covers. how the ad serving technology of Platform161 works. how and which tracking methods are used by Platform 161 to collect data which data is collected and the purposes for which the tracking methods and the information collected thereby are used. the choices regarding the acceptance of these tracking methods. the personal data collected and processed by Platform161. the choices regarding the use and sharing of personal information by Platform 161. Details about the ad serving technology. Platform161 offers ad serving technology which enables its clients to engage in online advertising. Our clients are all kinds of businesses engaged in online advertising advertisers ad networks media agencies and publishers.
ClickDistrict.
Hiermee bieden we een complete oplossing voor performance campagnes met uiteenlopende doelstellingen. Van kwalitatief nieuw verkeer tot Cost per Sale en een optimale ROI. We werken DSP onafhankelijk via o.a. Platform 161 Google Bidmanager en Adform. Naast de propositie en de gekozen media inzet is het concept en de creatie van grote invloed op het resultaat van de campagne. Nog effectiever is het als het concept of de creatie afgestemd wordt op de media inzet en de technische mogelijkheden die daarbij aangeboden worden. Door creatie en media vanuit één pakket aan te bieden zijn we in staat om een zo hoog mogelijk resultaat te behalen. We bieden zowel een compleet concept als uitbreiding of aanpassingen op uw bestaande uitingen.
Registratie Company.info Company.info.
Het ontwikkelen van technologie op het gebied van online reclamewereld alsmede houdster en financieringsactiviteiten. Wilt u het hele bedrijfsrapport inzien? Sluit dan nu een gratis proefabonnement af bij Company.info. Wilt u snel een goed inzicht in uw zakelijke relaties en tegelijkertijd kosten besparen? Company.info biedt u met één klik de meest complete actuele en betrouwbare bedrijfsinformatie over 25 miljoen organisaties in Nederland.

Contacteer ons