Meer resultaten voor bast techniek

bast techniek  
Homepagina van Bast Techniek BAST TECHNIEK.
Bast is een onafhankelijke organisatie gespecialiseerd in het detacheren van Hoger Technisch Personeel. Op zoek naar een leuke baan in de techniek of juist op zoek naar geschikt technisch personeel? Neem dan contact met ons op via ons kantoor in Utrecht of ons onlangs geopende kantoor in Rotterdam! Heb jij een technische HBO of Universitaire opleiding gevolgd en ben je op zoek naar een leuke baan in de techniek? Neem dan eens een kijkje bij onze vacatures of schrijf je in! Schrijf je nu in.
Veiligheidscontrole nodig.
Bast Techniek.
Ik zoek een Startersfunctie Ik zoek een Stage Ik zoek een Bedrijfsprofiel. Mail a Friend Terug naar het overzicht. Kernactiviteiten in het kort. Bast is een onafhankelijke organisatie gespecialiseerd in het detacheren van Hoger Technisch Personeel. Met de jarenlange ervaring in detachering en werving selectie binnen de techniek ondersteunen de consultants van Bast technische bedrijven bij de invulling van haar vacatures. Competentie van een starter. Als sollicitant bent u altijd op zoek naar de volgende uitdaging die het beste bij u past. Door met u in gesprek te gaan is Bast in staat om u te ondersteunen bij deze zoektocht.
BAST TECHNIEK.
Senior Accountant Manager Controlepraktijk Rotterdam Samenstel Controle MOOIE BAAN TOT 6.000. Monteur Onderhoud / Applicatietechnicus. Sales Engineer Marine Spares. Bast is een onafhankelijke organisatie gespecialiseerd in het detacheren van Hoger Technisch Personeel. Met de jarenlange ervaring in detachering en werving selectie binnen de techniek ondersteunen de consultants van Bast technische bedrijven bij de invulling van haar vacatures. Bast richt zich specifiek op het projectmatig of structureel inzetten van personeel met een HTS en/ of TU achtergrond. Voor opdrachtgevers in de techniek verzorgt zij het gehele traject van werving selectie en introductie van personeel.
Mechanisch Constructeur Offshore Projecten Bast Techniek De Ingenieur.
Onze opdrachtgever is een internationaal opererende Scheepsbouwbedrijf. Het bedrijf ontwerpt en bouwt klantspecifieke baggerschepen die gebruikt worden binnen offshore projecten. In deze veelzijdige functie ben je betrokken bij het analyseren ontwerpen en bouwen van klantspecifieke producten en installaties die binnen projecten op de schepen gebruikt worden. Hierbij moet je denken aan boorkoppen afsluiters pompen zuigerinstallaties en laadklepsystemen. Deze producten en systemen op de schepen ontwerp je zelfstandig met 3D pakketten en deze worden vervolgens zelfstandig geproduceerd.

Contacteer ons

seo specialist gezocht
junior online marketeer amsterdam
junior sea specialist
opleiding seo specialist
seo werkzaamheden
cursus seo sea
seo sea cursus